• Променил си мнението си или това, което си поръчал не пасва на интериора ти?
 • Продуктът, който си получил е пристигнал при теб с транспортен или производствен дефект?
 • Размерът не пасва и искаш да го замениш?

НЯМА ПРОБЛЕМ!

В рамките на 30 дни можеш да върнеш или замениш всеки продукт закупен от нас, напълно безплатно и без допълнителни разходи за теб!

ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛ

Ако закупиш артикул и решиш, че не е за теб, можеш да го върнеш в рамките на 30 дни от датата на доставка при условие, че не е ползван, не е повреден и е в оригиналната си опаковка.

Услугата по връщането е безплатна и можем да изпратим куриер, който да вземе стоката, която желаеш да върнеш, без да е необходимо да правиш нищо повече.

ЗАМЯНА НА АРТИКУЛ

Ако си получил повреден артикул, моля, съобщи за това чрез формуляра във възможно най-кратък срок. Изпрати снимка на повредения артикул, както и снимки на опаковката, за да можем да подадем иск за щети. Нашите сътрудници ще направят всичко възможно, за да ти изпратят резервни части или да направят замяна на повредения артикул в най-кратки срокове.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ПО ВЪРНАТА ПОРЪЧКА

В случай на връщане на продукт сумата по върнатата поръчка ще бъде възстановена от 5 до 14 дни в съответствие със съществуващите разпоредби.

 • За поръчки платени с карта или по банков път, сумата ще бъде възстановена по съответния начин на плащане.
 • За поръчки платени с наложен платеж или ППП сумата ще бъде преведена по банкова сметка на лицето, направило поръчката.

ГАРАНЦИЯ

Съгласно чл. 556 и Гражданският кодекс, за всички продукти закупени в магазина на DesignBunker.eu имате право на гаранция за период от 2 години от датата на покупката.

ФОРМУЛЯР ЗА РЕКЛАМАЦИЯ

  * В случай, че поръчката Ви е платена с банков превод или с кредитна или дебитна карта в момента на поръчване, ще получите сумата обратно по съответния начин на плащане. В тези случаи не е необходимо да полълвате полетата за банкови данни.

  КОНТАКТИ

  Email: info@designbunker.eu

  Телефон: 087 87 88 011

  Имаш ли въпроси за сайта, нашите продукти или фирмата ни?
  Изпрати ни email и ние ще ти отговорим.