Доставка & Транспорт

Design Bunker работи с дизайнери и марки по целия свят като подбира най-новите трендове в дизайна. Поради тази причина различните продукти имат различно време за обработка и доставка.

За повечето артикули се опитваме да осигурим доставка в рамките на 10 работни дни. Моля, обърни внимание, че не всички артикули са налични за незабавно изпращане и може да имат по-дълго време за обработка или производство (особено ако са направени по поръчка). Моля, провери списъка с отделни артикули, за да видиш прогнозната доставка, тъй като това може да се случи.

Моля, имай предвид също, че много куриери са изправени пред закъснения поради кризата с COVID-19 и произтичащата от това тежест от големи обеми колети. За съжаление, не сме в състояние да вземем предвид отделните забавяния на куриера в оценките за доставка на уебсайта; за най-актуална информация относно закъсненията при доставката, моля, посети официалния уебсайт на куриера, доставящ твоята поръчка.

Ако имаш въпроси относно потенциалните срокове за доставка преди да направиш поръчка, моля, свържи се с екипа за поддръжка на клиенти и ние ще се радваме да помогнем.

Всички артикули в Design Bunker са с напълно безплатна доставка.

Твоята поръчка може да се достави от различни места в зависимост от артикулите, които съдържа. Ние работим с доверени доставчици, за да гарантираме, че те доставят поръчаните продукти възможно най-бързо и лесно, където и да си в страната.

Ако искаш да научиш по-конкретна информация, не се колебай да се свържеш с отдела за поддръжка на клиенти и ние с удоволствие ще помогнем.

След като бъде направена поръчка, ние незабавно препращаме твоята информация до различни партньори, така че в някои случаи промените в адреса не са възможни.

Ако решиш, че е необходима промяна на адреса, моля, свържи се с нас, като използваш информацията за контакт под тази статия.

Ако поръчката вече е изпратена, препоръчваме да използваш информацията за проследяване, която е посочена в „Моят акаунт“, за да се свържеш с доставчика си и да ги помолиш да пренасочат стоките. Понеже работим с множество дизайнери и доставчици, от които артикулите директно се изпращат до теб, Design Bunker не е включен в етикетите за доставка и не е позволено да променя адресите от твое име.

Ако даден артикул е изпратен на неправилен адрес и не можеш да актуализираш информацията си за доставка, можем да изчакаме артикулът да бъде върнат недоставен от куриера / доставчика, като тогава можем да уговорим да го изпратят на правилния адрес, или да ти възстановим заплатената сума.

Design Bunker доставя предлаганите артикули до всички точки на България. Към момента не правим доставки извън страната.

Връщане & Замяна

Ако закупиш артикул и решиш, че не е за теб, можеш да го върнеш в рамките на 30 дни от датата на доставка, при условие, че не е ползван, не е повреден и е в оригиналната си опаковка.

За да върнеш артикул, моля, обърни се към нашия екип за поддръжка на клиенти, който ще организира това за теб. Тъй като работим с  много доставчици, адресът и процедурата за връщане могат да варират в зависимост от артикула, който искаш да върнеш. В повечето случаи услугата по връщането е безплатна и можем да изпратим куриер, който да вземе стоката, която желаеш да върнеш, но в някои редки случаи може да те помолим да покриеш разходите за пощенски разходи предварително.

Ако си получил повреден артикул, моля, съобщи за това на отдела за обслужване на клиенти във възможно най-кратък срок. Моля, изпрати снимка на повредения артикул, както и опаковката, за да можем да подадем иск за щети.

Предметите за лична хигиена и други стоки, които не трябва да се препродават поради санитарни изисквания, трябва да бъдат неносени и в оригиналната неотворена опаковка. Моля, свържи се с отдела за обслужване на клиенти, за да определим дали твоя артикул е нещо, което не може да бъде върнато.

Персонализирани щампи, картини, изработени по поръчка, одеала, възглавници или други предмети, както и персонализирани артикули не могат да бъдат върнати. Ще откриеш тази информация и в описанието на продукта.

За съжаление, в момента не предлагаме замяна на артикули. Възможно е, обаче, да можем да помогнем, ако покупката не те удовлетворява.

Ако желаеш артикула в друг размер или цвят, просто ни го върни, като се свържеш с екипа за поддръжка на клиенти за инструкции за връщане, и ние ще ти върнем стойността на първоначалната ти поръчка, за да можеш да направиш нова поръчка с желания от теб артикул.

Тъй като поръчките се изпращат незабавно до нашите партньори и доставчици, не винаги е възможно да се анулира поръчка, когато вече е изпратена. Ако си направил поръчка и тя вече е изпратена, ние, разбира се, все още можем да помогнем, като съдействаме за връщане на артикула, щом пристигне.

При всички положения, ние ще се постараем да помогнем, ако искаш да анулираш поръчката си. Моля, свържи се с нас и ние незабавно ще се свържем с доставчика, за да проверим дали анулирането е възможно. Моля, имай предвид, че нашите партньори се намират в цяла Европа, така че ако тази заявка пристигне извън работното ни време или това на нашите доставчици, ние ще я разгледаме и задвижим при първа възможност.

Всички възстановявания се извършват по същия начин на плащане, при който са направени. След като се свържеш с отдела за обслужване на клиенти и бъде потвърдено, че възстановяването е извършено, моля, изчакай известно време средствата да стигнат до твоята сметка.

За плащания с карта, в зависимост от банката, която използваш, възстановяването на средства може да отнеме 5-10 дни, за да се появи. Ако възстановяването е извършено много скоро след първоначалното плащане, издателят на картата може просто да е анулирал плащането. Ако не си получил възстановяване, моля, провери също така, дали първоначалното плащане все още се показва в твоя акаунт и не е отменено. Ако плащането не е отменено и след 10 дни все още не си получил възстановяване, моля, свържи се с екипа ни за поддръжка на клиенти.

Можем да възстановим парите ти само по оригиналния ти начин на плащане. Ако картата ти е изтекла / е била изгубена или открадната и си получил заместваща карта, но акаунтът все още съществува, това не трябва да възпрепятства възстановяването на суми към заместващата карта.

Ако самият акаунт е бил затворен, моля, свържи се с отдела за поддръжка на клиенти.

Плащания & Отстъпки

Понастоящем приемаме следните начини на плащане:

 • Банков превод:
  Получател: “Студио Бонобо” ЕООД
  Банка: “УниКредит Булбанк” АД
  IBAN: BG85UNCR70001524225888
  BIC (Swift): UNCRBGSF
 • Дебитни и кредитни карти от Visa, Mastercard
 • Плащане при получаване на поръчката (наложен платеж)

Ние използваме myPOS за обработка на картови разплащания, сертифициран от PCI-DSS процесор за плащане, спазващ стриктно изискванията на Европейския Банков Орган за сигурност и криптиране на интернет плащанията на банково ниво.

Към момента DesignBunker.eu оперира само в български лева (BGN).

Ако искаш да изтриеш запазения начин на плащане от твоя акаунт, моля свържи се с екипа за поддръжка на клиенти, който с удоволствие ще ти помогне.

Моля, обърни внимание, че ние не съхраняваме лично данните ти за плащане, а само разрешение за тяхното използване. Използваме myPOS за обработка на плащания, сертифициран от PCI-DSS процесор за плащане, спазващ стриктно изискванията на Европейския Банков Орган за сигурност на интернет плащанията. Данните за потребителските кредитни карти никога не се записват в нашите системи.

В DesignBunker.eu ние провеждаме периодични промоции и разпродажби. Можеш да получиш промоции за регистрация на акаунт, изтегляне на приложение или по различни други причини.

Нашите промоции се прилагат с код за плащане, който ние ще ти предоставим при определени условия или в определена кампания.

Моля, обърни внимание, че продажбите, промоциите и отстъпките не могат да се използват заедно или с натрупване, така че ще се прилага най-високата предложена отстъпка. Що се отнася до продажбите в целия сайт, някои избрани артикули могат да не участват, така че е възможно, ако артикулът, който искаш да закупиш, да не е намален.

Понякога промоциите са обвързани с акаунт, така че ако използваш множество устройства, ще трябва да си сигурен, че си в един и същ акаунт и на двете устройства, за да бъде приложена съответната промоция.

Ако след покупката смяташ, че отстъпката не е приложена, моля да изпратиш номера на твоята поръчка до отдела по поддръжка на клиенти, за да можем да разгледаме нашата система и да възстановим разликата, ако е необходимо.

Искаш да се свържеш с нас?

Моля, кликни тук, за да изпратиш запитване и да получиш отговор по имейл.

Можеш да зададеш твоите въпроси по телефона в работно време от понеделник до петък от 9:30 – 18:30 часа.